UV-filt Kalani

5 smarta tips på hur du använder vår UV-filt med tryckknappar!

Grunden till Kalani är vår innovativa och smarta UV-filt. Vi hade själva problem med att skydda våra små barn som låg i vagnen - framförallt då de filtar vi försökte skydda barnen med bara blåste iväg. Vi diskuterade detta och kom på att det borde finnas en filt som både skyddar mot solen och som går att fästa på vagnen. Vi var säkra på att fler än oss skulle ha mycket hjälp av den produkt vi precis hade kommit på och började då arbetet med att starta Kalani. Filten är gjord av supertunna högteknologiska tyger som andas, och den är otroligt mjuk och skön mot huden. Vi är otroligt stolta över denna innovativa produkt, och ger här våra fem favorit-tips (utan inbördes ordning) på hur UV-filten kan användas:

1. Fäst UV-filten på en vagn. Filten kan fästas på otroligt många sätt, använd din kreativitet! Filten går såklart även att använda som en vanlig filt, men som då dessutom skyddar barnet med solskyddsfaktor 50+.
2. Fäst UV-filten på bärselen så skyddar du ditt barns utstickande armar och ben mot solens strålar. Se bilden i inlägget för inspiration.
3. Använd UV-filten som amningsfilt. Genom att fästa tryckknapparna ramlar filten inte av - hur skönt som helst! Självklart går den även att använda som amningsfilt inomhus.
4. Använd UV-filten som solskyddstak. Tänk dig att din bebis ligger på en filt, eller att ditt barn sitter i en plaskpool men att du behöver skydda barnet mot solen. Fäst då filten mellan två saker: exempelvis en stol, en vagn, i en gren eller vad som helst egentligen så har du en solskyddsvägg eller solskyddstak - voila!
5. Använd UV-filten som solskydd i bilen. Vissa av solens strålar går igenom glas, och i bilen tenderar även solen att komma rakt i ögonen. Därför är det perfekt att fästa filten som solskydd mellan handtaget och någon annan del i bilen.

Utöver detta finns det såklart väldigt många flera sätt att använda filten på, men dessa är de fem sätt som vi själva använder den mest till. Du kan dessutom skydda dig själv genom att ta med filten i väskan och lägga över axlarna om du sitter i solen :-)

 

UV-filt Kalani

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.